Mahler 0922 def
Mahler 0922 def

Horecamedewerker
(38 uur)

20180308 Hutten Mahler 4395

Wat ga je doen?

Woon jij in Amsterdam, en ben je op zoek naar een vaste baan voor 38 uur, en wil je werken van maandag tot en met vrijdag? Kom dan werken bij Mahler als horeca medewerker!

Je komt te werken in een jong en enthousiast team, en wordt ingezet voor alle voorkomende horecawerkzaamheden. Jij zorgt dat al onze gasten het naar hun zin hebben. Lunch, (vrijdagmiddag)borrel en diner, jij draait je hand er niet voor om!

20180308 Hutten Mahler 4258

Wat wij zoeken in een samenwerker:

  • Het is fijn als je ervaring hebt in de horeca, maar het gaat er vooral om dat jij gastvrijheid uitstraalt. Je bent niet bang om hard te werken en indien nodig een uurtje extra te blijven. 
  • Grenzeloze energie om samen met het team er een leuke, goede werksfeer van te maken.


Wat wij jou bieden:

  • Een uitdagende baan waarin je de mogelijkheid krijgt om mee te ontwikkelen. 
  • Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Dat betekent dat je in het weekend altijd vrij bent!
  • We proberen je rooster ruim van tevoren te maken, zodat jij ook weet waar je aan toe bent. Natuurlijk maak je wel eens een extra uur, maar we proberen dit binnen de perken te houden!
  • Je komt in dienst bij Hutten, wat betekent dat je gebruik kunt maken van onze Community: Samen Delen, Samen Geven, Hutten Benefits enzovoorts. 


Beschrijving van de locatie:

Bij een van de nieuwste hotspots aan de Amsterdamse Zuidas zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Grand Cafe Mahler is gevestigd in het prachtige gebouw ‘ The Edge' vlak bij de VU. Grand Café Mahler is een moderne brasserie voor zowel zakelijke als privé gasten op de Amsterdamse Zuidas. De sfeer is ontspannen, het interieur modern en de bediening loopt op rolletjes. De keuken onder leiding van de chef kok is bijzonder smaakvol, puur en eerlijk. Grand Café Mahler is van maandag tot en met vrijdag geopend.

Wil je meer weten over Grand Café Ravel? Kijk dan eens op grandcafe-ravel.nl.

Wil je solliciteren of heb je vragen? Stuur dan je gegevens of vraag naar felix.naber@hutten.eu.

Solliciteer online!
Contact

020 – 820 3477

Mail us

Menu